Contact

Inspiratie door Pieter-Jan
Wil je een inspirerende avond, een boeiende tekst of een keer brainstormen over missionair christen zijn bij Taste!? Neem contact op met Pieter-Jan voor een passende offerte.

pieterjanrodenburg@gmail.com

Thuisfrontcommissie
Pieter-Jan en Iris worden ondersteund door een thuisfrontcommissie (TFC). Wilt u meer weten over de financiën, hoe u praktisch kunt helpen of wat Pieter-Jan en Iris doen? Neem dan contact met hen op via tfc@rodenburgenbijtaste.nl.

In dit TFC zitten:
Frank van Maastricht, vriend van Pieter-Jan en Iris en verantwoordelijk voor de financiën en de website.
“Ik vind het mooi om te zien hoe Pieter-Jan en Iris zich met hun huisgenoten van Taste! inzetten voor de buurt. Je ziet echt dat Taste! een oase in de dichtbevolkte wijk Voorhof is. ”

Nelleke Plomp, zus van Pieter-Jan en werkzaam bij de Protestantse Kerk in Nederland. Verantwoordelijk voor communicatie.
“Elke keer als ik bij Taste! ben of met Pieter-Jan of Iris spreek, raak ik geïnspireerd. De gedrevenheid om vanuit Gods liefde in daden en woorden van betekenis te zijn voor de wijk werkt aanstekelijk. Ik vind het bijzonder dat Taste! niet alleen bijdraagt aan de verandering van mensen in de wijk, maar ook tot zegen is voor de wijkgemeente Mattheüs en zoveel andere christenen en gemeenten in Delft.”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.