Wat is Taste!?

In 2013 startte de woongemeenschap Taste! in het hart van de wijk Voorhof. In een dichtbevolkte wijk waar sociale, geestelijke en financiële armoede grote problemen zijn, wil Taste! mensen laten proeven dat God goed is. Dat doen ze met daden en woorden; allereerst door een veilige, mooie en hartelijke plek te bieden. In het buurtcafé Taste! Friday en de buurttuin vinden mensen een huiskamer of achtertuin die ze zelf niet hebben. Hier groeien waardevolle relaties en ontdekken mensen weer wat liefde en vertrouwen is. Bovendien bouwen ze er zelf aan mee; zo is Taste! een plek van en voor de wijk Voorhof.

Inmiddels is er een kleine geloofsgemeenschap van buurtgenoten die samenkomen in de bijbelstudiegroepjes, bij de samenkomsten – Taste! Feest – of gewoon op straat of in de grote buurttuin. Hier ontmoeten en inspireren ze elkaar en leren ze God steeds beter kennen.

Taste! is als pioniersplek aangesloten bij PKN Pionieren en bij de organisatie Intercultural Church Plants. Daarnaast werkt Taste! nauw samen met de buurgemeente, de Protestantse wijkgemeente Mattheüs. Pieter-Jan en Iris worden vanuit deze gemeente uitgezonden en ondersteund.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.